Postările în social media și activitatea socială


isus

  1. Poți să il predici pe Isus toată ziua pe Social Media, pe Facebook, dar este în zadar atunci când nu ai intimitate personală cu El.
  2. Unii oameni sunt activi pe Facebook, 24/7 și te întrebi nu au un job? nu au de mers în vizită la o bătrânică, la un orfelinat, azil, la un timp de părtășie cu Dumnezeu singur pe munte vreo 3  zile? Să stea la coadă la postă, la facturi? Să iasă in parc cu copilul lor?
  3. Te poți verifica cat de dependent ești de social media, atunci când trenul, tramvaiul sau autobuzul ajunge chiar în fața ta..și ești aproape doborât de el.
  4. Te-ai gândit vreodată că porunca lui Isus” iubește-ți aproapele ca pe tine însuți” se aplică și la comentariile pe care le facem în social media?
  5. Suntem asa de îngrijorați să nu pierdem cantitatea de știri, actualizări, newsuri, o întâlnire stabilită , ultimul film dar pierdem zilnic din vedere cel mai important lucru- relația personală cu Hristos.
  6. N-am întâlnit niciodată un om pe internet care să câștige alt suflet la Dumnezeu, și să fie acid, tendențios, și care face atacuri personale altor suflete. E practic imposibil să câștigi suflete pentru Dumnezeu, când nu iubești oamenii.
  7. Modul în care ne exprimăm liber pe Social media și vorbim despre Dumnezeu influențează modul în care alți oameni îl percep și văd pe Dumnezeu. Cum îl reprezentăm aici? Ca un Taliban, ca un dumnezeu monstru, dumnezeu caricatură, dumnezeu deformat?
  8. Social media poate fi un instrument folositor. Dar de asemenea și o platformă a ignoranței. Ia spre exemplu următorul verset” Vă spun că, în ziua judecății, oamenii vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-l vor fi rostit” (Matei 12:36)
  9. Dialog intre doi prieteni:  A: Ce ai face dacă Isus ar fi pe social media?B: I-as da block pentru că ar fi prea moralizator și mi-ar ține predicuțe.
  10.  Poți să postezi toată ziua versete biblice pe Facebook, dar dacă nu trăiești după ele..tot ce faci nu are nici o valoare.
Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s