Donald Trump despre Avort:”am avut o experiență personală”


3

Sursa photo : Facebook

Pentru o serie întreagă de oameni, Donald Trump este un om care nu gândește.

Opinia lui față de avort este un exemplu că omul analizează și își schimbă opinia dacă analiza îi cere aceasta.

Crescut în New York, capitala americană și mondială a avorturilor, cu o viață de play-boy, opinia față de avort era cea de așteptat, 100% pro-choice.

În 1989, a co-sponsorizat o cină în onoarea lui Robin Chandler Duke, președintele de atunci al National Abortion Rights Action League (NARAL). Evenimentul a avut loc la Plaza Hotel, o proprietate a lui Trump. Reprezentanții NARAL au declarat că vor folosi fondurile obținute la eveniment pentru a promova avortul printr-o campanie puternică de reclame pe print și la televiziuni.

În 2000, a declarat că este total pro-choice. Întrebat ce părere are despre avortul în trimestrul trei – cel făcut prin dezmembrarea copilului, prea mare pentru a fi aspirat, a spus că susține în continuare poziția pro-choice.

Dar…

După emisiune a mers la doi doctori ginecologi pe care îi aprecia foarte mult și a discutat cu ei problema avortului „prin naștere parțială”. După ce a analizat ce înseamnă acest avort, opinia lui a început să se schimbe.

A existat și un doilea moment care l-a făcut să își schimbe poziția. L-a povestit în câteva rânduri, în mod discret:

Un motiv pentru care mi-am schimbat părerea este că soţia unui prieten a rămas gravidă. El nu voia copilul. Dar mi-a spus apoi plângând că acest copil a devenit lumina ochilor lui şi că este cel mai măreţ lucru care i s-a întâmplat. Şi acesta era un copil pe care nu şi-l dorea în viaţa lui.

Fox News, 2012

În prezent, opinia lui față de avort este cea exprimată în campania electorală. Tot în campanie, a adus în discuție problema avortului în trimestrul trei de sarcină.

Dați-mi voie să fiu clar: sunt pro-viață, sprijin această poziție cu excepția violului, incestului sau riscului pentru viața mamei. Nu am avut dintotdeauna aceasta poziție, dar am avut o experiență personală semnificativă, care mi-a deschis ochii cu privire la darul vieții… De-a lungul timpului, cultura vieții din țara noastră a început să se transforme într-una a morții…

Mai multe pe …stiripentruviata

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s