Din depozite in Depozitar


             
                                      

Slavit fie Domnul pentru toate lucrurile!
Ati mai crescut in credinta si in increderea in Dumnezeu in ultima perioada?

In primul rand vreau sa va salut pe toti dupa o lipsa de doua luni.

Nu am ceva nou sa va marturisesc sau sa transmit in urmatoarea perioada, intrucat DUMNEZEU VORBESTE PRIN CEEA CE A VORBIT DEJA. Noi oamenii nu mai putem adauga, sau completa alte invataturi, sfaturi sau indemnuri decat cele trasate de Adevarul Divin, din Scriptura.

Dumnezeu sa isi culeaga slava din umblarea noastra.
Sa nu uitam ca vom da Socoteala inaintea Regelui nostru pentru fiecare pagina deschisa de internet, fiecare cuvant rostit aproapelui nostru, fiecarei atitudini si reactii nepotrivite.

Domnul sa va binecuvanteze pe toti si sa fim motivati sa pretuim Cuvintele Sale din Scriptura si sa adunam cat mai mult in inimile noastre Cuvantul Sau.

Stiai ca musulmanii, ies in aceasta perioada din facultate cu miile, stiind intreg Coranul pe dinafara? Sau actorii, la fel, memoreaza texte si fraze lungi pentru a castiga renume si bani. Putini crestini azi mai memoreaza Cuvantul lui Dumnezeu.
Rezultatul : biserici populate de pitici, liliputani spirituali, unii dintre ei dupa ce au „crescut” sub credinta zece sau dupazeci de ani.

Cunosti beneficiile studierii Cuvantului lui Dumnezeu?
Oricum lucrul important nu este ” sa ne facem noi capul mare si plin de informatii si cunostinte teologice, si sa dobandim o credinta intelectuala, o ortodoxie moarta”, cat mai ales” Cuvantul lui Dumnezeu sa patrunda in noi!”
Un copil de Dumnezeu, tanar sau batran este chemat sa se apropie de Biblie cu smerenie si disponibilitate, sa incerce sa dea ascultare si supunere in viata zilnica fiecarui adevar pe care il gaseste in Scriptura.

Un evanghelist a tras un semnal de alarma spunand” Am pus mana pe Cuvantul lui Dumnezeu- Sabia Duhului- si l-am folosit unul impotriva altuia, in loc sa mergem in Numele lui Christos spre adevarata batalie”. Cat de usor este azi sa mergem la razboi impotriva doctrinelor si a versetelor preferate ale altora, in loc sa acceptam poruncile lui Dumnezeu si sa avansam impotriva dusmanului nostru comun- Satana!.
Dumnezeu vorbeste.
Dumnezeu lucreaza cu putere si azi.

Cand ti s-a mai descoperit Dumnezeu personal din Cuvant ultima data?

Anunțuri

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s