Interviu cu Sergiu Cristea


Sergiu Cristea are 23 de ani şi locuieşte în Sibiu. Îi place mult fotbalul ajungând un jucător foarte bun în Sibiu. Brusc, în viaţa lui a apărut “coşmarul” numit cancer. Un luptător, un învingător, cu o credinţă puternică în Isus, el ne împărtăşeşte povestea lui.

Citeste marturia lui pe Sibiul Evanghelic

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Biserica Baptista Betania, incercare, marturie, scopul suferintei, Sergiu Cristea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Interviu cu Sergiu Cristea

 1. a christian zice:

  Auzisem si eu cate ceva despre Sergiu, de la o prietena. Acum am putut sa citesc povestea lui. Cu adevarat "toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu". Si tatal meu are cancer. Domnul l-a determinat sa ia decizia de a-L primi in viata lui, decizia pe care amana sa o ia de multi ani. A fost o marturie si pentru fratele meu si cumnata mea, si s-au pocait si ei.

  Apreciază

 2. Minunata marturie. Ce placut lucreaza Dumnezeu pentru ca ajutorul nu vine de la oameni.Ajutorul si schimbarea vin doar de la El.Slava vine din ceruri.Nu oamenii schimba, ci Dumnezeu este cel care schimba inimi.Ma bucur mult ca tatal tau a facut legamant cu Domnul Atotputernic.Tatal tau este acum lucrarea si capodopera Domnului Isus Christos.Tot ce face EL este desavarsit.Sa ii dam slava lui Dumnezeu Christian, si sa ii multumim prin viata noastra.

  Apreciază

 3. a christian zice:

  Ai dreptate, Alexandru!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s