Baieti de caracter care au devenit oameni de onoare


Ascultam in seara aceasta o predica de Florin Ianovici, „Iosif- un om cu Duhul lui Dumnezeu”, iar aici l-am auzit recomandand tinerilor aceasta carte:” Baieti de caracter care au devenit oameni de onoare”. Vad ca la editura „Little Lamb” sunt 3 carti rare pe care vi le recomand si eu. Astept sa primesc si eu comanda si sa le citesc.

1. Baieti de caracter care au devenit oameni de onoare
* 6 lei

Între noi şi oportunităţile pregătite de Dumnezeu este un pod pe care nu mulţi au îndrăzneala să păşească. Prin puţinele exemple din această carte Dumnezeu vrea să ne spună să nu privim la valurile învolburate ce se năpustesc asupra podului ci la ceea ce ne aşteaptă la capătul acestuia.

Cei care au trăit evenimentele relatate au păşit înainte cu credinţă în Dumnezeu, văzând provocări acolo unde alţii nu vedeau decât dificultăţi.
2. Barbati de caracter care au schimbat lumea

* 6 lei

Şi astăzi se simte nevoia de copiii să fie ascultători şi cea de credincioşi şi sinceri. Din nefericire, mulţi dintre ei nu dau dovadă de aceste calităţi. Nesiguranţa şi răzvrătirea s-au înrădăcinat adânc în societatea noastră. Această carte va oferi băieţilor şi tinerilor speranţă chiar şi în cele mai ostile circumstanţe. Citiţi-o şi veţi afla cum unii din oamenii cei mai de seamă ai istoriei au schimbat necazurile şi nenorocirile într-o pistă de lansare pentru o viaţă împlinită.

Într-o lume care nu întotdeauna mai ştie să aprecieze şi să aplaude adevăratele valori, eroismul şi perseverenţa, veţi citi aici despre copii care au înţeles că suferinţa este un pas aproape necesar succesului. Hans Andersen, Samuel Morse, Robert Fulton, Isaac Pitman şi Joseph Haydn sunt doar câteva din exemplele care vor da oricărui copil speranţă, curaj şi motivaţia de a deveni tot ceea ce ar fi în planul lui Dumnezeu pentru el.

3. Baieti de caracter care nu au renuntat niciodata

* 7 lei

Va recomand sa comandati aici cele 3 carti.
Domnul sa va calauzeasca cu intelepciune si rabdare in deciziile vietii.

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în adevarata barbatie, Archer Wallace, baieti de onoare, barbati ai rugaciunii, barbati autentici, barbati credinciosi, barbati nobili. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Baieti de caracter care au devenit oameni de onoare

 1. Gabriela zice:

  🙂 Chiar aseara mi-au picat ochii pe ele, frunzarind paginile de la clc, apar acolo la rubrica "colectii". Cred ca sunt deosebite si mai ales au o valoare practica. Iti doresc lectura placuta si ma rog ca Domnul sa iti vorbeasca prin ele!

  Apreciază

 2. Multumesc Gabriela. Accept si primesc si eu tot ce vrea EL sa imi transmita prin Cuvantul Sau.Binecuvantari ceresti.

  Apreciază

 3. anonim zice:

  niciodata nu recomanda o carte pana ce nu ai citit-o

  Apreciază

 4. Inca nici nu mi-au sosit. Le-am auzit recomandate intr-o predica.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s