Comoara zilnica pentru rugaciune


Dupa ce ne predam viata lui Isus Christos ca sa fim curatiti, putem fi umpluti cu Duhul Sfant care ne da putere sa traim vieti evlavioase si sa fim o marturie pentru Christos.
Isus a spus „Luati Duh Sfant!” (Ioan 20:22). Dumnezeu nu le face pe amandoua: si sa daruiasca, si sa primeasca; El va da, insa noi trebuie sa primim.
Dovedim cat de putina dragoste avem pentru Dumnezeu atunci cand ascultam mai degraba de ceea ce spun oamenii despre El decat ceea ce Dumnezeu are de spus despre El Insusi.
Daca El nu este pe primul loc in inimile noastre, noi nu putem fi ucenicii Lui. Este posibil sa devenim atat de devotati lucrurilor, slujirii si chiar convingerilor noastre, incat sa nu auzim ce are Dumnezeu sa ne spuna.

Rugaciune: Tatal nostru, Te laudam pentru puterera de curatire a Sangelui lui Isus Christos. Venim acum al Tine, dandu-ne toata silinta sa renuntam la eul nostru. Transforma-ne si fa ca Duhul Sfant sa ia controlul deplin asupra noastra.Pentru Numele lui Isus Christos si gloria Ta. Amin

Anunțuri

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în comoara, iubesc Gloria Lui, post. rugaciune., puterea rugaciunii, Renunta la eu., rugaciuni ascultate, tezaur. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s