De ce sunt pe acest pământ?


In „The Reason for God”, Timothy Keller a afirmat:

„Dumnezeu nu ne-a creat pentru a primi [de la noi] bucuria cosmică şi infinită a dragostei şi a glorificării, ci să o împartă. Am fost creaţi pentru a ne alătura dansului*(dans este folosit ca o metaforă a relaţiei din Sfânta Treime, în care fiecare se bucură de şi caută gloria şi fericirea celeilalte). Dacă ne vom centra vieţile pe El, servindu-l nu din interes egoist, ci doar de dragul a ceea ce este El, de dragul frumuseţii şi gloriei lui, ne vom alătura dansului şi vom fi parte a bucuriei şi a dragostei în care el locuieşte. Am fost gândiţi, deci, nu doar pentru a crede în Dumnezeu într-un mod general, nu pentru un fel vag de inspiraţie sau spiritualitate. Am fost făcuţi pentru a ne centra vieţile pe El, să facem scopul şi pasiunea vieţii noastre din a-L cunoaşte, a-L servi, a ne desfăta în El şi a ne asemăna cu El. Acestă creştere în fericire va continua etern, mărindu-se inimaginabil.”

Sursa: Vasile Tomoiaga,
Clujulevanghelic

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în asemanare cu Isus, iubesc Gloria Lui, nascut pentru Gloria Lui, Pasiune pentru Domnul, Scopul existentei, Scopul omului, Tim Keller. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la De ce sunt pe acest pământ?

 1. rotundu zice:

  Cel din poză nu este Vasile Tomoiagă și nu lui îi aparține citatul, cum se înțelege din postarea-preluare.PENTRU CĂ NU E MENȚIONAT AUTORUL CITATULUI!Timothy Keller, în: The Reason for God.Erau menționate aceste informații pe Clujul Evanghelic.

  Apreciază

 2. Vasil zice:

  Alexandru, e bine si sa semnezi citatul cu autorul, Tim Keller.Cititorii ar putea fi indusi in eroare ca eu am spus asta.

  Apreciază

 3. Sigur, pun.Nu vreau sa induc pe nimeni in eroare.

  Apreciază

 4. Ms ca ai postat acest citat. Pe mine sincer, nu ma preocupa cine l-a scris, conteaza ce spune. Cuprinde asa multe lucruri acest citat….Slabiciunea majoritatii crestinilor este ca Il cunosc pe Dumnezeu intr-un mod general, vag, cand El de fapt vrea sa se reveleze in detaliu.

  Apreciază

 5. Avem o relatie ingropata in religie si de asta ne scapa aceste detalii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s