Yobediah la Balea Lac


Sâmbătă, Radu – alias Yobediah- a savurat o zi captivantă cu placa la Bâlea Lac. Mai jos am să redau cateva din pozele lui dinamice şi pline de viaţă.

„a fost o zi favorabila, iar gloria lui Dumnezeu se manifesta cu precadere in lucrurile care nu se vad…sunt fascinat si bolnav dupa cerul Sau :)” Radu.

Aproape 50 de concurenţi oficiali, dar şi amatori dornici de o aventură cu skiurile sau placa de snowboard, au participat sâmbătă la concursul de freeride de la Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.
Pe o vreme extraordinară şi cu un soare ce a făcut ca munţii Făgăraş, din zona Bâlea să strălucească în toată splendoarea, zeci de împătimiţi ai coborârilor cu schiurile sau placa de snowboard au răspuns prezent la chemarea organizatorilor concursului Inferno. Aflat la cea de a treia ediţie,concursul organizat de Xventure Offroad România a început cu o întârziere de peste o oră, deoarece toţi concurenţii au urcat de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, cu telecabina. În ciuda acestei mici neplăceri, concursul în sine a fost extraordinar. Toţi cei 47 de concurenţi au urcat pe jos pe Şaua Doamnei, un versant aflat în apropiere de cabanele Bâlea Lac şi Platinu, şi au plecat în bloc spre primul punct de sosire, poziţionat undeva deasupra cascadei Bâlea. De aici, în partea a doua, din nou schiorii şi apoi snowboard-erii au plecat în trombă pentru a ajunge la finish, acolo unde trebuiau să „înfigă” o minge de ping-pong într-un tub.

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Radu Gandila, yobediah heart, Yobediah. Balea Lac. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Yobediah la Balea Lac

  1. Tam zice:

    imi place poza aia cu ochelarii:) benja al nostru e cel mai cel:)

    Apreciază

  2. Alexandru zice:

    Asa-i:)Chiar in al doilea mesaj am amintit despre cum l-a prezentat si reprezentat Radu pe Isus Christos, Domnul Vietii si Dragostei.Evanghelia are PUTERE de a schimba si transforma un om atunci cand este „spusa corect”. Cand nu transmitem oamenilor o Evanghelie compromisa, diluata, poluata- ci reala, adevarata, curata.Si el chiar a facut asta.Ai un frate minunat.Aduce multa cinste si onoare Mielului Scump al lui Dumnezeu, Fiul Sau PreaIubit Isus.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s