Esti sigur că arăti Slava Lui ?


“Singurul lucru pe care femeile îl vor de la bărbaţi este ca ei să fie bărbaţi. Şi singurul lucru pe care bărbaţii şi-l doresc este ca ei să fie bărbaţi. Cu toate acestea, cei mai mulţi dintre ei nu înţeleg ce înseamnă să fii bărbat. Cărţile scrise în zilele noastre spun că bărbaţii adevăraţi nu mai mănâncă ‘gris cu lapte’, dar adevărul este că bărbaţii adevăraţi, care sunt siguri de statutul lor de bărbat, pot mânca tot ce îşi doresc. […] Sunt trei lucruri fundamentale care ridică probleme în relaţiile dintre bărbaţi şi femei. Acestea sunt: comunicarea, sexul şi banii.”
Barbatii din ziua de azi trebuie sa stie adevarul despre barbatie. Adevarul este lucrul cel mai de pret din viata.

Barbatul a fost creat pentru ca Dumnezeu sa-si arate slava prin el.

Daca barbatul nu il lasa pe Dumnezeu sa lucreze cu fiinta lui, in toata profunzimea vietii sale, el nu va avea parte de slava pe care Domnul vrea sa i-o dea si nu va izbuti in relatia cu Dumnezeu sau cu cei din viata lui. Sa intelegem cele trei elemente esentiale cu ajutorul carora sa construim relatii de durata. In aceasta lume haotica exista trei domenii principale care ridica probleme in relatiile dintre barbati si femei: comunicarea, sexul si banii. Rugaciunea mea este ca aceasta carte sa inceapa o schimbare in viata ta – sa te ajute sa pasesti in dimensiunea de slava pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru tine.

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în bani.sex.comunicare, barbati de onoare, barbatul si femeia crestina, Dumnezeu este dragoste.barbati, Slava lui Dumnezeu. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s