A născut după ce a murit


O poveste tragică, având o aură de miracol, a făcut ieri înconjurul lumii, declanşând lacrimi de durere, sentimente de uimire şi multe semne de întrebare.

În urma unei hemoragii cerebrale, fosta campioană britanică la patinaj artistic, Jayne Soliman (41 de ani), a fost transportată de urgenţă la un spital din Oxford. Însărcinată în şase luni şi jumătate, actuala antrenoare urma să aducă pe lume o fetiţă (medalion), dar specialiştii britanici n-au reuşit să-i oprească scurgerea de sânge cauzată de ruperea unui vas sagvin. Aflată în moarte cerebrală, inima fostei sportive a continuat să pulseze încă 48 de ore, susţinută de aparate, în timp ce medicii i-au injectat steroizi pentru ca plămânii fetusului să se dezvolte rapid.

Operată prin cezariană

Fosta patinatoare a fost de urgenţă operată prin cezariană şi a dat naştere prematur unei fetiţe de nici 1 kilogram şi jumătate. „Marea dorinţă a lui Jane a fost să devină mamă. Şi ar fi fost o mamă excelentă. În numai 48 de ore am trăit două sentimente opuse. Am simţit bucuria naşterii fetiţei mele şi am îndurat durerea pierderii minunatei mele soţii”, le-a şoptit, printre lacrimi, ziariştilor de la BBC, tatăl micuţei, egipteanul Mahmoud Soliman (29 de ani). Minunea rămasă a fost botezată Aya, nume care în Coran se traduce prin miracol. Nu se știe însă dacă minunea va fi urmată de o alta: menținerea în viață și dezvoltarea normală a bebelușului.

Dupa ce a nascut, medicii i-au pus copilul in brate cateva minute pentru a sta impreuna. Ar fi fost cea mai fericita mama din lume. David Philips, prieten al lui Jayne

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în lectie de viata, tragedie, valoare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s