Dilema supravieţuirii sau Tu cum ai reacţiona?


In Desertul Sahara
– storyteller-

„Cine traieste si crede in Mine nu va muri niciodata.
Crezi aceasta?”
Ioan 11:26

In 1935, un calator insetat in desertul Sahara, aflandu-se la multi kilometri de orice semn de viata, a dat peste o veche pompa de apa iesind din nisip. Nu era un miraj. Era chiar adevarata ! Pe manerul pompei era o mica cutie de tabla, in care se afla impaturita cu grija o bucata de hartie pe care era urmatorul mesaj:
” Aceasta pompa functioneaza din iunie 1932. Am pus o piele noua pentru piston in ea, care ar trebui sa tina cinci ani. Dar pielea se usuca, fiind nefolosita, iar pompa trebuie pregatita pentru a functiona. Sub piatra mare alba, drept in fata, am ingropat o sticla de apa, la loc ferit de soare, cu dopul in sus. Este tocmai atata apa cat sa porneasca pompa: daca beti ceva din ea, nu mai ajunge. Turnati din ea cam un sfert si lasati un pic sa se umezeasca pielea. Apoi turnati restul apei repede si pompati energic ! Veti obtine apa.

Acest puţ nu a secat niciodată. Aveţi credinţă. Dupa ce ati scos atata apa cat va trebuie, umpleti sticla si puneti-o inapoi sub piatra, intocmai cum ati gasit-o, sa fie pentru urmatorul care are nevoie. Puneti la loc si acest bilet. Aveti incredere”.
Pompa parea buna; nota era inteligenta; ar calatorul trebuia sa creada mesajul si sa sacrifice putinul pe care-l avea disponibil pentru a putea capata tot ceea ce-i trebuia lui si acelora care veneau dupa el.
Ca si in aceasta istorisire, pentru a deveni crestin se cere un pas al credintei: sa ne incredintam Domnului Isus viata pe care o avem acum pentru a capata viata vesnica. Domnul Isus Insusi a spus:

„Oricine bea din apa aceasta va inseta din nou; dar cine va bea din apa pe care i-o voi da Eu nicidecum nu va inseta niciodata, ci apa pe care i-o voi da Eu va deveni in el izvor de apa, ţâşnind spre viaţă eternă” Ioan 4:13-14

L-ati crezut?
Veti imparti apa vietii eterne cu cei care vor veni?

Reclame

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în Apa vietii, caracter., daruire, History Maker, Isus apa, storyteller, traind ca Isus, trezire. Ascultarea Credintei. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s