o privire de speranta


Zi de zi, clipita de clipita,
Eu primesc sfinte puteri de sus,
Sa inving mereu orice ispita,
Fiind condus de-al meu iubit Isus.

Cor: El ce-ntrece orice bunatate
Imi da zilnic tot ce are mai bun.
Sunt convins ca Domnul stie toate;
Lui ma-nchin si ma supun.

Ma ajuta-n orice incercare
Sa ma-ncred ferm in Cuvantul Sau,
Ca sa nu pierd dulcea mangaiere
Ce-o primesc mereu la sanul Sau.

Ma ajuta ca orice durere
S-o primesc ca si din mana Sa;
Ceas cu ceas, purtat de-a Sa putere
Pan-ajung in tara mea.

Anunțuri

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în ajutor de sus, calauzire, iubit Isus, zi de zi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la o privire de speranta

 1. Anonymous zice:

  aww acum ascultam cantarea aceasta intr`o predica de’a lui Vladimir Pustan „Gura Lui plina de har” http://www.ciresarii.ro/new/download.php be blessed!

  Apreciază

 2. disa zice:

  Nimic pe lume nu-i mai minunat,Decat sa ne fie El aliat!

  Apreciază

 3. Alexandru zice:

  In miezul noptii le-am ascultat si eu.Preferata mea este numarul 5. „Gura lui ISus a aratat ce fel de inima are Isus. ” caci din prisosul inimii vorbeste gura”- matei 12:34b.1. Mainile Mirelui preaiubit 2. Picioarele Mirelui preaiubit 3. Capul Domnului Isus 4. Fata Domnului Isus 5. Gura Lui plina de har6. Ochii Lui de culoarea rascumpararii Laudat fie Isus.CEL MAI FRUMOS DINTRE OAMENI.@disaMinunat Aliat.Glorie Lui.Suntem aliati daca luptam in bataliile Domnului, si nu impotriva Lui.

  Apreciază

 4. Anonymous zice:

  le`am ascultat pe primele 5… acum ascult si a 6`a… din cele 5 nu stiu daca am una mai preferata, dar cert e ca din toate predicile lui Pustan (care`mi plac f mult), cele din „Cel mai frumos dintre oameni” sunt my favorites!! imi place f mult topicul! mi se pare f important sa se vorbeasca si despre frumusetea Lui!! pt ca El e cel mai frumos dintre oameni si E cel mai minunat Mire!!! Domnul sa ne ajute sa fim cat mai indragostiti de El, pt ca El merita o mireasa care sa`L slujeasca din toata inima si sa fie necurmat indragostita de El!!

  Apreciază

 5. Alexandru zice:

  Amin.Sa fim pregatiti de intalnirea cu Mirele Isus. Domnul sa ne ajute pe toti.Sunt curios ce mesaje ii mai pune pe inima Domnul fr.Pustan.Suntem hraniti cu Adevar.Doar Adevarul Cuvantului Sau ne ofera Siguranta si protectie.Orice este in afara Cuvantului lui Isus este doar iluzie si dezamagire.Frumoasa dorinta ta.Domnul poate sa ne dea pasiunea si dorinta de slujire necurmata.sa fim mirese intelepte.

  Apreciază

 6. Anonymous zice:

  si eu sunt curioasa :)”Suntem hraniti cu Adevar” Amin! Cuvantul Lui e singura hrana care poate satura sufletul nostru! (Isaia 55:1-3)”sa fim mirese intelepte” Amin! niste fecioare intelepte… chiar zilele trecute vorbeam cu un frate despre subiectul asta… despre cat e de importanta intelepciunea… si Domnul ne arata lucrul acesta in multe locuri din Scriptura… cand am citit ce`ai scris „sa fim mirese intelepte” m’am gandit la pilda Domnului Isus despre cele 10 fecioare… desi toate erau „fecioare”… din care eu inteleg ca toate aveau cam aceleasi calitati:) pe care trebuie sa le aiba mireasa Domnului… totusi era o diferenta intre ele, si anume intelepciunea… si pretul platit de cele neintelepte a fost mare si dureros….. Domnul sa ne dea cat mai multa intelepciune si pricepere! Si stim ca ne`o da daca i`o cerem cu credinta (Iacov 1:5-6)Multumim Isuse!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s