Cu ce te zbati barbate ?

Trei aspecte, cel putin, il vor vana pe barbat toata viata.
Primul este dorinta dupa faima (putere, autoritate, control), si nu ma refer la nivelul politic sau social. Daca reuseste sa stapaneasca o “gloata” de oameni este indeajuns.
Al doilea este nestapanita fuga dupa bani. De la necesar la avar. Acesta dorinta va fi mereu in pieptul barbatului, si va pompa tot mai mult, pana cand ori il stapaneste ori o va stapani.
Al treilea, si cred ca nu ultimul, are legatura cu femeile. Barbatul nu se deosebeste foarte mult de animale atunci cand vine vorba de “adulmecat.” “Nasul” lui firav si sensibil poate patrunde populatia si scoate de acolo priviri seducatoare, pe care le foloseste ca sedativ mental, toate acestea in timp ce este casatorit.
Asadar, draga barbate, ori minti spunand ca acestea nu au nici o legatura cu tine, ori in sinceritatea ta precoce accepti o parte din ele.
Cu ce te zbati barbate!?
Acest articol a fost publicat în ambitii personale, barbati puternici, barbatie, Christlike, Christos in tine, dorinte, eu barbatul, manhood, masculinitate, paul washer. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cu ce te zbati barbate ?

  1. Anonymous spune:

    Roiuri (patrate) si caravane (cubice)lumea aceea la patrat ..lumea aceea care populeaza deocamdata patratulsi nu (inca) cubule o lume flamanda..e o lume care pentru a mai existaare nevoie de hranaiar pentru a ajunge sa populeze Cubulare nevoie de o anumita hranaIata de ce exista “Restaurantul ”L-am putea numi evident si “Restaurantul patrat”Restaurantul se numeşte..de fapt nu contează..ceea ce contează este că …. are multe stelefiind considerat de Lux..Deobicei restaurantul are două intrăriuna pentru unii.. alta pentru alţiilogic nu?Evident asta înseamnă că are şi doua ieşiripentru unii şi ..pentru alţiiE un restaurant de elităare numai clienţi fideli..vin acolo de ani de zileşi nu se plictisescprobabil le place “mâncarea”În special “Specialitatea Bucatarului”Sau mai bine zis a “Bucătarilor”..“Bucătarii” …cei ce intră şi ies pe intrări şi iesiri separate..sunt “Maestrii”Au ajuns la performanţa de a inventanenumarate meniuri .. .de fiecare data alteledin doar doua ingrediente ..“Bucătarii” sunt inventiviÎncă găsesc noi metode de a fabrica meniuridin aceleaşi ingredienteClienţii asteaptă..bucatarii intră..demni.. sobri..autoritarisau zâmbitori, amabili,îngaduitorinu stim de ce fac aşaprobabil depinde de zile..Sunt întotdeauna bine pregatiţiau “meniurile” preparateaşternute pe farfurii mari cu porţii miciori invers farfurii mici cu porţii marioricum nu cantitatea e problema..“Meniurile” sunt consistente, hranitoaredeobicei se dau cate doua porţii pe săptamanăîn unele cazuri trei..in mod excepţional patru sau cinci….se întind meniurile..pe farfurii aurite..“supica de aripioare de ţînţar”“ficaţei de tânţar gratinaţi ““chifteluţe din creier de ţânţar”ori alte bunataţi pe bază de ţânţar..se împart mesenilor ..descriindu-li-se valoarea energetică.efectele curative..compoziţia chimică..cantitatea de vitamine, minerale, enzime..Sunt profesioniştiMesenii se înfruptă..cu nesaţ..unii manancă totul acolo..alţii mai iau cate ceva şi pentru acasă..alţii pur si simplu cască guraÎnghţind cu farfurie cu tot, meniul..Într-atata sunt de covinşi de binefacerile sale..La sfârşit ..singurul lucru care strica atmosfera suntaplauzele..nu pentru ca nu ar fi bineveniteci tocmai pentru ca lipsesc….oricum nu se cade sa aplauzi într-un restaurant de luxDupa doua ore deobicei,Mesenii ghiftuiti bine se ridica anevoie..pleaca cu burţile pline..exact prin locul pe unde au venit..“Bucatarii” raman ..se închid uşile..se imparte fraţeşte..ce a mai ramas..Ce a mai ramas..?Au ramas cotlete gigantice de cămilăatricoate uriaşe, de asemenea, de camilămuschi file, evident .. tot de camilăporţii uriaşe..de camilăIa fiecare cât poate..cât poate duce..Sunt chemaţi membrii familiei în ajutorÎntr-un târziu ..Închid restaurantul..pleacă spre casa..Cine nu are cauciucuri Fulda sau Michelinesigur va avea probleme..maşinile sunt încarcate la maximajunsi acasă descarcă..apar probleme ..nu mai e loc..sunt destule bunătăti rămasein camară, în frigider, în pod, în anexe..ramase de la alte ocazii..evident bunatati din carne .. de camilăse fac propuneri..copilul zice..Să mâncăm totul în seara asta..din ce mai avem..apoi descarcam maşinaNevasta spune..să ne chemam şi prietenii..cine ştie?..poate vom avea nevoie de ei..cu siguranta nu ne vor uita..cand vom apela la ei“Bucătarul” se supune..acceptă..oricum nu are ce face..acasă nu mai e Şef..demult ..din ziua in care a hotărâtcă în “Restaurantul” său vor fi doar doua meniuriunul bazat pe “Roiuri de tantari” celalat bazat pe “Caravane de camile”..Bucatarul….e sef doar la restaurant..acasa are 2 sefi..sotia si copilulcand primul lipseste..se simte mai in largul saucand lipseste si cel de al doilea se simte liberdeosebit de liber.isi aduce aminte ca a fost odata bărbat..acum.. desi nu poarta fusta..totusi nici barbat nu mai e..de aceea pasiunea lui e “Restaurantul” ..se duce acolo cu bucurie..Totusi nici acolo nu e barbat ..insă “Mesenii” nu stiu astaÎl trateaza ca si cum ar fi..asta il face sa se simta bine foarte bine..il face sa se simta aproape bărbat..(Michael Ron Gordy..)

  2. Anonymous spune:

    Roiuri (patrate) si caravane (cubice)lumea aceea la patrat ..lumea aceea care populeaza deocamdata patratulsi nu (inca) cubule o lume flamanda..e o lume care pentru a mai existaare nevoie de hranaiar pentru a ajunge sa populeze Cubulare nevoie de o anumita hranaIata de ce exista “Restaurantul ”L-am putea numi evident si “Restaurantul patrat”Restaurantul se numeşte..de fapt nu contează..ceea ce contează este că …. are multe stelefiind considerat de Lux..Deobicei restaurantul are două intrăriuna pentru unii.. alta pentru alţiilogic nu?Evident asta înseamnă că are şi doua ieşiripentru unii şi ..pentru alţiiE un restaurant de elităare numai clienţi fideli..vin acolo de ani de zileşi nu se plictisescprobabil le place “mâncarea”În special “Specialitatea Bucatarului”Sau mai bine zis a “Bucătarilor”..“Bucătarii” …cei ce intră şi ies pe intrări şi iesiri separate..sunt “Maestrii”Au ajuns la performanţa de a inventanenumarate meniuri .. .de fiecare data alteledin doar doua ingrediente ..“Bucătarii” sunt inventiviÎncă găsesc noi metode de a fabrica meniuridin aceleaşi ingredienteClienţii asteaptă..bucatarii intră..demni.. sobrii..autoritarisau zâmbitori amabili ..îngaduitorinu stim de ce fac aşaprobabil depinde de zile..Sunt întotdeauna bine pregatiţiau “meniurile” preparateaşternute pe farfurii mari cu porţii miciori invers farfurii mici cu porţii marioricum nu cantitatea e problema..“Meniurile” sunt consistente, hranitoaredeobicei se dau cate doua porţii pe săptamanăîn unele cazuri trei..in mod excepţional patru sau cinci….se întind meniurile..pe farfurii aurite..“supica de aripioare de ţînţar”“ficaţei de tânţar gratinaţi ““chifteluţe din creier de ţânţar”ori alte bunataţi pe bază de ţânţar..se împart mesenilor ..descriindu-li-se valoarea energetică.efectele curative..compoziţia chimică..cantitatea de vitamine, minerale, enzime..Sunt profesioniştiMesenii se înfruptă..cu nesaţ..unii manancă totul acolo..alţii mai iau cate ceva şi pentru acasă..alţii pur si simplu cască guraÎnghţtind cu farfurie cu tot, meniul..Într-atata sunt de covinşi de binefacerile sale..La sfârşit ..singurul lucru care strica atmosfera suntaplauzele..nu pentru ca nu ar fi bineveniteci tocmai pentru ca lipsesc….oricum nu se cade sa aplauzi într-un restaurant de luxDupa doua ore deobicei,Mesenii ghiftuiti bine se ridica anevoie..pleaca cu burţile pline..exact prin locul pe unde au venit..“Bucatarii” raman ..se închid uşile..se imparte fraţeşte..ce a mai ramas..Ce a mai ramas..?Au ramas cotlete gigantice de cămilăatricoate uriaşe, de asemenea, de camilămuschi file, evident .. tot de camilăporţii uriaşe..de camilăIa fiecare cât poate..cât poate duce..Sunt chemaţi membrii familiei în ajutorÎntr un târziu ..Închid restaurantul..pleacă spre casa..Cine nu are cauciucuri Fulda sau Michellinesigur va avea probleme..maşinile sunt încarcate la maximajunsi acasă descarcă..apar probleme ..nu mai e loc..sunt destule bunătăti rămasein camară, în frigider, în pod, în anexe..ramase de la alte ocazii..evident bunatati din carne .. de camilăse fac propuneri..copilul zice..Să mâncăm totul în seara asta..din ce mai avem..apoi descarcam maşinaNevasta spune..să ne chemam şi prietenii..cine ştie?..poate vom avea nevoie de ei..cu siguranta nu ne vor uita..cand vom apela la ei“Bucătarul” se supune..acceptă..oricum nu are ce face..acasă nu mai e Şef..demult ..din ziua in care a hotărâtcă în “Restaurantul” său vor fi doar doua meniuriunul bazat pe “Roiuri de tantari” celalat bazat pe “Caravane de camile”..Bucatarul….e sef doar la restaurant..acasa are 2 sefi..sotia si copilulcand primul lipseste..se simte mai in largul saucand lipseste si cel de al doilea se simte liberdeosebit de liber.isi aduce aminte ca a fost odata bărbat..acum.. desi nu poarta fusta..totusi nici barbat nu mai e..de aceea pasiunea lui e “Restaurantul” ..se duce acolo cu bucurie..Totusi nici acolo nu e barbat ..insă “Mesenii” nu stiu astaÎl trateaza ca si cum ar fi..asta il face sa se simta bine foarte bine..il face sa se simta aproape bărbat..(Michael Ron Gordy..)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s