Evanghelia este despre oameni


Evanghelia este despre oameni

Jim Hohnberger

Cum se raporteaza un crestin constiincios, cu inalte standare morale, la cei care gandesc altfel decat el? Ii bombardeaza cu adevarul pana vad si ei lucrurile ca si el, nu-i asa?
Acesta era modul in care Jim Hohnberger, autorul cartilor “Scapare la Dumnezeu” si “Viata din belsug” era obisnuit sa procedeze, pana cand a primit o noua viziune a sufeintei lui Isus, provocate de mainile unei multimi ucigase pe drumul spre Calvar.
Intr-un moment de cercetare de sine, Jim a primit ca o dojana blanda, mesajul ca este mai important sa fii un urmas al lui Hristos decat sa ai dreptate si sa scoti in evidenta greselile celorlalti. Este vorba despre oameni.


Ceea ce face ca aceasta carte sa fie cea mai importanta este faptul ca Jim Hohnberger incearca sa impace credinta pe care o predicam cu Evanghelia pe care o traim.
Cu onestitatea si sinceritatea izvorate din propria-i experienta, uneori dureroasa, Jim ne arata ca atitudinea lui Isus si modul in care se apropia El de cei care nu-l primeau erau la fel de importante ca adevarurile pe care le predica.


Daca ai simtit vreodata durere din pricina respingerii pentru ca vedeai lucrurile dintr-o perspectiva diferita, daca ai fost vreodatta cel care a ranit pe altcineva, in zelul tau de a apara adevarul, daca pretuiesti oamenii mai mult decat diplomatia si tactul, aceasta carte este pentru tine.

Anunțuri

Despre Ioan Alexandru G

soț,tată,misionar,predicator al Evangheliei,pasionat de citit si fotografie.
Acest articol a fost publicat în carte, Evanghelia, Gospel, Har, History Maker. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s